|
|||||||
| 2004-2005 Dönemi Çıkmış Sorular 2004-2005 Dönemi Çıkmış Sorular |
| DUYURULAR | ||||
Çıkmış Sorular Cevap Anahtarları |
||||
![]() |
Arkadaşlar çıkmış soruların cevap anahtarları hakkında her gün yüzlerce soru gelmektedir. Bizde bu konuyla ilgili detaylı bir video hazırladık. Lütfen bu mesajdan sonra forum'a "Cevaplar nerede" şeklinde soru sormayınız. Videoyu izlemek için tıklayınız.. |
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
Bölümünüz ne olursa olsun son 5 yılın çıkmış sorularına mı ihtiyacınız var ? Buradan bize dersinizi yada bölümünüzü yazın hemen soruları bulup ekliyelim.
AÖF Portal Yönetim Daha fazla konu özeti ve sorular için portalı ziyaret edebilirsiniz. En güncel ve sabit haberleri sitemizin ana sayfasından takip edebilirsiniz. Açıköğretim ile ilgili merak ettiklerinizi "AOF Genel" bölümüne yazarak uzman hocalarımızdan destek alabilirsiniz. [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
| Bu mesaj için Şahin nickli üyemize teşekkür edenler: | ||
buse (27-04-2010) | ||

|
|
|||
|
|||
|
merhabalar sayın yetkili,
ben dış ticaret 2. sınıf öğrencisiyim. gümrükleme ve türk dili vize sorularının çoğunu bulamadım elinizde olanları paylaşmanız mümkünmü? iyi çalışmalar |
|
|
||||
|
||||
|
@yali_capkini35 öncelikle aramıza hoş geldin. Belirttiğiniz bölümün sorularını mesajı yazdığınız günden itibaren araştırmaktayım. Fakat halen herhangi bir kaynak bulamadım. Çünkü bölümünüze ait ayrıca yayınevlerinin de kitapları bulunmamaktadır. Fakat bir kaç dershaneyle görüşüp bu soruları rica ettim. En kısa sürede forumumuzda yayınlanacaktır.
AÖF Portal Yönetim Daha fazla konu özeti ve sorular için portalı ziyaret edebilirsiniz. En güncel ve sabit haberleri sitemizin ana sayfasından takip edebilirsiniz. Açıköğretim ile ilgili merak ettiklerinizi "AOF Genel" bölümüne yazarak uzman hocalarımızdan destek alabilirsiniz. [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
| Bu mesaj için Şahin nickli üyemize teşekkür edenler: | ||
yunun1234 (10-03-2010) | ||
|
|
|||
|
|||
|
merhaba açık öğretim halkla ilişkiler bölümü 1.sınıf öğrencisiyim.Davranış bilimlerini giriş-hukuka giriş-iletişim bilgisi-uygarlık tarihi-iktisada giriş derslerinden çıkmış sorulara ihtiyacım var son 5 yılın çıkmış sorularını bana gönderirseniz memnun olurum teşekkürler
|
|
|
||||
|
||||
|
Merhaba Canip,
Belirtmiş olduğunuz sorular zaten forumumuzda mevcuttur. Lütfen arama bölümünü kullanınız.
|
|
|||
|
|||
|
1999 ıle2004 arası atatürk ilke ve ınkılap tarıhı dersının vıze ve fınal sorularını yayınlarmısınız. e ogrenmeden bakıyorum cevap anahtarları var ama dersın soruları yok... yanı sadece soruları yayınlarsanız cok yardımcı olucaksınız... şimdiden tesekkurler...
|
|
|
||||
|
||||
|
@oguzehram o kadar geriye gitmene gerke yok bence. Çünkü bir çok derste 2004'ten sonra içerik değişikliği yapıldı. Şu anda hangileri net olarak hatırlamıyorum ama bu dersinde değiştiğini tahmin ediyorum...
|
|
|||
|
|||
|
anladım. tesekkur ederımmm...
|
|
|
||||
|
||||
|
Rica ederim iyi dersler.
|
|
|||
|
|||
|
slm ben adalet meslek yüksekokulu önlisans bölümü 1.sınıfta okuyorum anayasa hukuku dersinin ders notlarını sitede bulamadım rica edersem eklermisiniz
|
| Bu mesaj için hediye nickli üyemize teşekkür edenler: | ||
karaeks (15-07-2010) | ||
![]() |
| Etiketler |
| bölümü, Çıkmış, sorular, İstek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|