|
|||||||
| AÖF İşletme Fakültesi AÖF İşletme Fakültesi Hakkında Genel Bilgiler |
| DUYURULAR | ||||
Çıkmış Sorular Cevap Anahtarları |
||||
![]() |
Arkadaşlar çıkmış soruların cevap anahtarları hakkında her gün yüzlerce soru gelmektedir. Bizde bu konuyla ilgili detaylı bir video hazırladık. Lütfen bu mesajdan sonra forum'a "Cevaplar nerede" şeklinde soru sormayınız. Videoyu izlemek için tıklayınız.. |
|||
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
||||
|
||||
|
AÖF İşletme Fakültesi İkinci Sınıf Dersleri
Bu dersler hakkında ayrıntılı bilgiyi [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Üye olmak için tıklayın...] tıklayarak görebilirsiniz.
AÖF Portal Yönetim Daha fazla konu özeti ve sorular için portalı ziyaret edebilirsiniz. En güncel ve sabit haberleri sitemizin ana sayfasından takip edebilirsiniz. Açıköğretim ile ilgili merak ettiklerinizi "AOF Genel" bölümüne yazarak uzman hocalarımızdan destek alabilirsiniz. [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |

|
|
|||
|
|||
|
merhaba ben işletme 2. sınıfta okuyorum.kitaptan okuyorum ama istatistiği bir türlü anlamıyorum. sadece sınıf geçmeye yardımcı olabilecek, ezberleyebileceğim neler önerebilirsiniz.
|
|
|
||||
|
||||
|
arzuu çok kısa bir zamanın kaldı. Bence bu derse ait görüntülü cd veya çözümlü çıkmış soru kitapları var onlardan temin edin.
AÖF Portal Yönetim Daha fazla konu özeti ve sorular için portalı ziyaret edebilirsiniz. En güncel ve sabit haberleri sitemizin ana sayfasından takip edebilirsiniz. Açıköğretim ile ilgili merak ettiklerinizi "AOF Genel" bölümüne yazarak uzman hocalarımızdan destek alabilirsiniz. [Sadece kayıtlı üyeler linkleri görebilir. Üye olmak için tıklayın...] |
![]() |
| Etiketler |
| 2sınıf, dersleri, fakültesi, İşletme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|